|
| Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi | |
| |
Autor | Wiadomość |
---|
SwagneS
Liczba postów : 889 Join date : 09/07/2015 Age : 25
| #301Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Nie Wrz 06, 2015 6:37 pm | |
| Kashiro
Uśmiechnąłem się, słysząc sms, a kiedy odczytałem go, wyszedłem na korytarz, a widząc, że Kei stoi oparty o jedną ze ścian, zaśmiałem się cicho. - Hah. Wiedziałem - powiedziałem, podszedłem do niego i od razu przywarłem go do ściany, całując mocno i nie rozłączając się z nim - popchałem go do swojego biura. Tam od razu oparłem go o drzwi i zamknąłem je, ściągając juz z niego bluzę. No. Tak ma być! Potem znowu zacząłem go pchać w stronę biurka, na którym to zaraz i tak leżał. - Ale bez darcia mi ryja, dobrze? - zapytałem z szerokim uśmiechem, ściągając z niego koszulkę. - A i mamy z jakieś 20 minut, bo systentka przyniesie mi kawę - dodałem, szczerząc się jak idiota. |
| | | Haruhiro
Liczba postów : 614 Join date : 13/07/2015 Age : 28 Skąd : City of Angels
| #302Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Nie Wrz 06, 2015 6:57 pm | |
| - Nie mogłeś wiedzieć. - uśmiechnąłem się szeroko. Aż tak łatwo jest przewidzieć, co zrobię? Cóż... Muszę nad tym popracować. Kashiro podszedł do mnie i od razu mnie pocałował, więc położyłem mu dłoń na karku i całkowicie się mu poddałem, i dlatego też już po chwili byliśmy w pomieszczeniu, które pewnie zwie się biurem Kashiro. Mi pasuje, kolejne miejsce zaliczone? Bluzę momentalnie straciłem, tak samo jak i wylądowałem na biurku, po chwili zostając też bez koszulki. Odwzajemniałem pocałunki swojego faceta, jednocześnie ściągając mu krawat, a następnie rozpinając koszulę. - Nie będę darł ryja. I dwadzieścia minut mi wystarczy, potem będę grzeczny. - odpowiedziałem, uśmiechając się niewinnie. Rozpiąłem mu spodnie, które zsunąłem na tyle, na ile pozwalało mi moje aktualne położenie. Wolałbym godzinę, mimo wszystko... Kurwa, Kei, ogarnij dupę, ciągle ci seksu mało. Nad tym też popracuję. |
| | | SwagneS
| #303Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Nie Wrz 06, 2015 8:03 pm | |
| Kashiro
Zaraz nie miałem krawatu, a moja koszula była rozpinana. Do tego doszło też to, że zsunęły sie ze mnie spodnie. Rozpiąłem guzik spodni Keia i pocałowałem go mocno, zjeżdżajac ustami na jego szyję, a potem i obojczyki, zsuwając z niego spodnie razem z bokserkami. No przecież nie będziemy się bawić, tym bardziej, że to około dwudziestu minut. Wcale nie jest powiedziane, że nie wróci za pięć minut, albo dziesięć. Chociaż w sumie pewnie jak zobaczy, że drzwi są zamknięte to zaraz położy kawę obok drzwi i pójdzie, myśląc, że gdzies na chwilę wyszedłem. Westchnąłem w ciało Keia i objąłem dlonią jego penisa. Nosz cholera jasna. Co ja robię ze swoim życiem? W sumie to jest całkiem ciekawie. W końcu mam swojego Keia, któremu nigdy nie jest malo seksu, a to całkiem dobrze. |
| | | Haruhiro
| #304Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Nie Wrz 06, 2015 8:33 pm | |
| Uśmiechnąłem się lekko i przygryzłem wargę, kiedy Kashi zjechał z moich ust na szyję, a potem obojczyki. Poza tym rozpiął mi spodnie i zsunął je razem z bokserkami, od razu biorąc w dłoń mojego penisa. Wciagnalem głośno powietrze i zacisnąłem palce na nadgarstku swojego faceta. Kurwa, no. Po chwili dopiero zabrałem od niego dłoń, dając mu tym samym większą swobodę ruchów. Podniosłem się trochę, opierając się na łokciu i wolną dłonią zsunąłem mu z tyłka bokserki, uwalniając jego męskość. Uśmiechnąłem się lekko i zacisnąłem palce na jego penisie, następnie zaczynając poruszać dłonią. Nie będzie tak, że tylko będę leżał, bo to kompletnie nie tak ma wyglądać. |
| | | SwagneS
| #305Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Nie Wrz 06, 2015 9:04 pm | |
| Kashiro
Uśmiechnąłem się szeroko, bo zaraz nie miałem na sobie bokserek, więc wyszedłem z nich i rzuciłem je gdzies dalej, a Kei zajął się mną. Poruszałem teraz dlonią dużo szybciej, uśmiechając się szeroko. Pocałowałem go mocno i wsunąłem drugą rękę pod jego tyłek, wsuwając jeden palec w niego. Westchnąłem głośno, próbując nie jęczeć. - Odwróć się - poprosiłem ładnie, liżając na zmianę z wzdychaniem w jego szyję. No bo... Ona w nim jest najlepsza. No poza dolnymi partiami. I twarzą... I włosami. Dobra, on cały jest najlepszy i to się nie zmieni. |
| | | Haruhiro
| #306Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Nie Wrz 06, 2015 9:45 pm | |
| Zacząłem wzdychać nieco głośniej, kiedy Kashiro przyspieszył ruchy swojej dłoni, jednak wciąż pilnowałem się, żeby nie jęczeć. Kiedy mnie pocałował, objąłem jedną, wolną ręką jego szyję i odwzajemniłem pocałunek. Jęknąłem mu cicho w usta, gdy wsunął we mnie palec i po tym, jak powiedział, żebym się odwrócił - zrobiłem to, układając się w miarę wygodnie. Oparłem policzek o blat biurka, a dłonie położyłem na swoich pośladkach i zacisnąłem na nich palce, żeby chwilę później wyciągnąć rękę trochę bardziej w tył i przejechać opuszkami palców po brzuchu, podbrzuszu, a potem penisie Kashiro. Mhh... Dlaczego on mi się aż tak podoba? |
| | | SwagneS
| #307Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Nie Wrz 06, 2015 9:50 pm | |
| Kashiro
Uśmiechnąłem się szeroko, a kiedy się odwrócił i przejechał dłonią po moim całym ciele - przejechałem opuszkami palców po jego plecach. - Dzisiaj wieczorem chcę romantyczny seks, okej? - zapytałem, wchodząc w niego. Ale to wieczorem. Nie teraz. Nie w tej chwili, bo czasu nie ma. Ale potem? Potem czemu nie. Będziemy się kochać, jak wtedy, kiedy poznaliśmy się i piliśmy wódkę w jego pokoju. Jak wtedy, kiedy bał się, że zrobi mi krzywdę. Chociaż on. Tak, czy siak, zaraz zacząłem ruszać biodrami. |
| | | Haruhiro
| #308Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Nie Wrz 06, 2015 10:06 pm | |
| Kiedy Kashiro powiedział o romantycznym seksie, podniosłem głowę i przekręciłem się trochę, żeby spojrzeć na swojego faceta. Zaskoczył mnie i to mocno, bo od kiedy zobaczyliśmy się po tej przerwie... zawsze wszystko było takie... mniej uczuciowe niż kiedyś. - Z przyjemnością. - przyznałem, uśmiechając się lekko. - A jutro jeśli będziesz w domu wieczorem... przygotuję niespodziankę. - powiedziałem, chcąc go uprzedzić. Może to nie do końca dobry moment, no ale... Kiedy poczułem, że we mnie wchodzi, oparłem czoło o blat biurka i tam też położyłem dłonie. Przygryzłem dolną wargę, bo jak znam życie, za szybko zacząłbył jęczeć, a niekoniecznie chciałem. Kiedy zaczął poruszać biodrami, sięgnąłem do tyłu, złapałem jego dłoń i przyciągnąłem do przodu. |
| | | SwagneS
| #309Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Nie Wrz 06, 2015 10:27 pm | |
| Kashiro
Uśmiechnąłem się szeroko i kiwnąłem głową. - Okej - powiedziałem, po czym przewróciłem go znowu, żeby był twarzą do mnie. Zacząłem się poruszać dużo szybciej i z czasem, a właściwie każdym ruchem, coraz szybciej. Aż w końcu doszło do tego, że przyśpieszyłem tak bardzo, że ledwo wytrzymywałem, jednak dalej zostawałem w jednym tempie. To najważniejsze! żeby długo wytrzymać, no. Westchnąłem ciężko i zaraz zjechałem ustami na sutki Keia. A potem ręką na jego penisa. Tak, tak. Będzie zabawnie jak się trochę z nim podroczę. |
| | | Haruhiro
| #310Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Nie Wrz 06, 2015 10:44 pm | |
| Zamknąłem oczy, kiedy przewrócił mnie na plecy. Położyłem jedną dłoń na swoim brzuchu, a nogami objąłem Kashiro i zerknąłem na niego spod przymrużonych powiek. Kiedy zaczął przyspieszać, podniosłem rękę i przygryzłem wierzch dłoni, żeby nagle jakiś głośny jęk mi się nie wyrwał. Odchyliłem głowę i uśmiechnąłem się szeroko, czując w sobie swojego faceta, na sobie jego usta, a że jeszcze zaczął zajmować się moim penisem... ja mu kiedyś mówiłem, że to za dużo. A poza tym - jakim musiałbym być pojebem, żeby się z aktualnej sytuacji nie cieszyć? Niejeden i niejedna mogą mi tego zazdrościć i w związku z tym mogą się tylko pierdolić, ale nie z Kashim. On jest mój i chyba bym zajebał, gdyby ktoś do niego swoje łapy wyciągnął. |
| | | SwagneS
| #311Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Pon Wrz 07, 2015 8:21 pm | |
| Kashiro
Pchałem z czasem coraz szybciej, a, że Kei cały czas tutaj był pode mną - było mi jeszcze lepiej. Uśmiechnąłem się do niego szeroko i znowu przyśpieszyłem, trzymajac się jednego tempa. I pewnie byłoby tak dalej, gdyby nie to, że ktoś próbował otworzyć drzwi. - Połóż pod drzwiami! - wykrzyczałem, jednak zaraz poruszałem biodrami, ręką i dalej całowałem Keia. - Przebiorę się i podejdę po nią - powiedziałem nieco głośniej, a gdy usłyszałem krótkie "okej", pokiwałem głową i znowu przyśpieszyłęm, całując tym razem Keia w same usta. Moje kochanie. |
| | | Haruhiro
| #312Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Wto Wrz 08, 2015 2:11 am | |
| Kiedy Kashi przyspieszył jeszcze bardziej, ciężko było mi powstrzymać chociażby ciche pojękiwanie i w sumie rzeczy pierdoliło mnie w tamtym momencie to, czy będzie o to zły, czy też nie. I może wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że w pewnej chwili usłyszałem za drzwiami głos. Momentalnie szarpnąłem się pod swoim facetem, chcąc jakoś wyrwać, ale niekoniecznie mi się to udało. Chcąc się jakoś ratować przed jawną kompromitacją objąłem ramionami jego szyję i w ten sposób przyciągnąłem do siebie. - Zamknij się... kurwa... - wyjeczalem cicho, kiedy po raz kolejny przyspieszył, a gdy mnie pocałował, zachłannie wpiłem się w jego usta, od razu wyszukując język. Niezbyt podobały mi się okoliczności, ale sam fakt, że to Kashi był pocieszający. |
| | | SwagneS
| #313Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Wto Wrz 08, 2015 8:01 pm | |
| Kashiro
Uwielbiałem go w takim stanie. Po prostu uwielbiałem. Nie dość, że jęczał to jeszcze zachowywał się, jakby nic innego się dla niego nie liczyło, tylko ja. I tylko to, co robimy. W sumie brakuje mi strasznie tego naszego romantycznego seksu. Tego, że robiliśmy to przez miłośc, a nie przez pożadanie, które chyba nigdy nam nie przejdzie. Westchnąłem głośno i zaraz poruszyłem jeszcze kilka razy biodrami, żeby zaraz dojść w nim. Dobra, chuj, że wszystko jest teraz w naszej spermie. Ale dobra. To da się przeboleć. |
| | | Haruhiro
| #314Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Wto Wrz 08, 2015 8:35 pm | |
| Miałem ochotę odetchnąć z ulgą, kiedy jakże bystrze stwierdziłem, że Kashiro nie ma zamiaru przestać. Rzecz jasna, doszedłem wcześniej niż on (jakby to jakaś nowość była) przygryzając jego ramię, żeby stłumić przeciągły jęk, którego po prostu nie byłem w stanie powstrzymać. Po chwili, kiedy już wyszedł ze mnie, podniosłem się do siadu, wciąż obejmując ramionami szyję swojego faceta. - Mam nadzieję, że pomogłem rozładować emocje. - powiedziałem cicho, patrząc w te jego oczy, za które dałbym się pociąć. Położyłem dłoń na jego policzku, przez moment głaskałem a potem uśmiechnąłem się lekko i pocałowałem go czule, tak, jak całuje się faceta, którego się cholernie kocha. - Bądź grzeczny i nie denerwuj się już. - poprosiłem, puszczając go, a następnie schodząc z biurka. Wziąłem jakąś paczkę chusteczek, którą znalazłem, otarłem swoje podbrzusze, jak i niższe partie, po czym ubrałem się i podszedłem do drzwi. - Widzimy się później, kocie. - mruknąłem, po czym przejechałem koniuszkiem języka po górnej wardze. Uśmiechnąłem się jeszcze i wyszedłem, a że chciałem pozostać niezauważony, ulotniłem się najszybciej, jak tylko było to możliwe. Poszedłem do samochodu, wsiadłem i zamiast odjechać, wyciągnąłem telefon. Napisałem w pierwszej kolejności do Mary, żeby ogarnęła jakoś ten burdel, bo przez nagłe okoliczności ja w galerii zjawię się dopiero jutro. Potem znalazłem numer do Anthony'ego i zadzwoniłem, stwierdzając, że tak będzie lepiej. Powiedziałem mu, jak sprawa wygląda, że Mary ma ogarnąć to, co się da, że ja będę dopiero jutro, bo plany trochę się zmieniły i muszę zaczekać w domu na Kashiro. Przy okazji, po raz kolejny już obiecałem, że go pozna, bo przez to, że w czasie otwarcia nowej galerii, siedział w drugiej, nie miał takiej możliwości. Porozmawialiśmy jeszcze chwilę, bo musiałem mu plan przedstawić, a potem odłożyłem telefon na siedzenie obok, zapialem pas i odjechałem spod wydawnictwa Kashi'ego. Dopiero kiedy dojechałem pod sklep, wziąłem telefon po raz kolejny i napisałem smsa: Kochanie, to piwo to koniecznie dziś? Nie dałoby się przełożyć na jutro chociaż...? Bo dziś wolałbym spędzić trochę inaczej wieczór. obudziła się dusza romantyka >3< |
| | | SwagneS
| #315Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Wto Wrz 08, 2015 8:44 pm | |
| Spadaj xD Kiedy oni się kochali z miłości, co? Gdzie ten kochany Kei i w ogóle ;-; No. Tęsknię za starym Kawaii'em xD Kashiro
Westchnąłem głośno i kiedy ten pocałował mnie czule - złapałem go za policzki i przytrzymałem przy sobie, chcąc więcej, ale ten idiota się ulotnił, więc westchnąłem głośno i wyszedłem za nim i wziąłem swoją kawę. Zabrałem ją na balkon. Zabrałem z gabinetu fotel, wziąłem słuchawki i telefon i papierosy. Odpaliłem jednego i zapiłem dym piciem. Włożyłem do uszu słuchawki i puściłem sobie Breaking Benjamin. Leżałem tak przez moment i zaczałem przeglądać galerię w telefonie. Kei w związanych włosach przy swoich obrazach przy otwarciu galerii. Nie poznał mnie wtedy. Pewnie nawet nie wiedział, kim jestem, kiedy zamieniliśmy może zdanie, bo od razu uciekłem, bo myślałem, że się rozpłaczę. Kei siedzący w restauracji. Kei siedzący w galerii. W swojej pracowni, malujący kolejny czarno biały obraz mnie. Kei siedzący w parku. Kei przed galerią z papierosem. Czemu wszędzie musi być Kei? W sumie to jakby na to spojrzeć to to trochę był taki stalking. Dosłownie. Tylko on o tym nie wiedział i pewnie się nie dowie. W pewnym momencie dostałem SMS, spojrzałem na telefon i pokręciłem głową. Nie, skarbie. Nie jest. Wrócę koło siedemnastej, dobra? - napisałem do swojego faceta i zaraz zadzwoniłem do mojej koleżanki, mówiąc, że nigdzie nie idę, bo Kei źle się czuje i wolę zostać z nim. Powiedziała, że nie ma sprawy, poza go kiedy indziej. Rozłączyłem się, położyłem telefon na swoich udach i znowu wróciłem do palenia papierosa i zapijania go kawą. Cholera. |
| | | Haruhiro
| #316Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Wto Wrz 08, 2015 9:21 pm | |
| Wszedłem do sklepu i zacząłem do koszyka wrzucać wszystkie potrzebne składniki do zrobienia pizzy i sałatki. Stwierdziłem, że najwyższa pora, żebym dał od siebie więcej niż tylko swoją dupę. W pewnym momencie poczułem wibracje w kieszeni, więc wyciągnąłem telefon i odczytałem wiadomość od Kashi'ego. Mimowolnie uśmiechnąłem się szeroko, widząc, że zrobię tak, jak zaplanowałem. Czekam w domu. Odpisałem szybko i wysłałem, po czym dokończyłem zakupy, dorzucając poza potrzebnymi rzeczami jeszcze dwie butelki czerwonego wina, trzy różne czekolady i dwie paczki fajek, a po zastanowieniu dorzuciłem jeszcze żel intymny, który złapałem przy kasie. Pojechałem do domu, wziąłem szybki prysznic, po czym wyszedłem i w samej bieliźnie wziąłem się za robienie ciasta na pizze. Prawda jest taka, że trochę mi to wszystko zajęło, ale już przed siedemnastą wszystko było przygotowane - pizza jeszcze gorąca w piekarniku, miska z sałatką to znaczy - sałatą, serem feta i pomidorkami koktajlowymi (tyle potrafiłem,o!) na stole, który też odpowiednio przygotowałem - nawet świeczuszki były! Poszedłem się ubrać i po naprawdę krótkiej chwili wciągnąłem na tyłek czarne, obcisłe jeansy, białą koszulę i nawet skarpetki do pary znalazłem. Potem jeszcze do łazienki, żeby rozczesać włosy, które zdążyły już wyschnąć. Zrobiłem warkocza, którego przerzuciłem do przodu, znalazłem swoje ulubione perfumy, po czym wyszedłem z łazienki i pogasiłem niepotrzebne światła, chcąc stworzyć odpowiedni klimat. Zerknąłem na zegarek, a że dochodziła siedemnasta - zapaliłem świeczki na stole. I w korytarzu. I nawet w łazience. Cicho, ma być ładnie i miło. Chyba trochę za wcześnie na kolację, ale... co z tego? Myślałam, że się nie przyznam, ale też tęsknię za naszymi starymi chłopcami. Chociaż obecnych uwielbiam jeszcze bardziej, no ale... no wiesz. Chyba po prostu Ciebie uwielbiam. |
| | | SwagneS
| #317Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Sro Wrz 09, 2015 7:06 pm | |
| O jak mi miło <3 Ja Ciebie też. Ale Kawaii'a trochę mi brakuje. I starego Keia. Ale ten słodziak i ciepła klucha jest jeszcze lepszy <3 Kashiro
Uśmiechnąłem się na SMS od mojego faceta, a gdy wypiłem całą kawę i spaliłem papierosa - wyszedłem do swojego gabinetu. Tam też zrobiłem resztę opłat potrzebne mi na ten miesiąc. Otworzyłem swoją chmurę plików i sprawdziłem, czy to, co napisałem już się skopiowało. I tak. Było. Wybrałem numer Michaela. Pojawił się u mnie w ciągu godziny. Przywitałem się z nim jak stary przyjaciel i usiedliśmy, tak, jak zawsze. Na krzesłach przed biurkiem. Nienawidziłem oficjalności między nami. A tak go na początku traktowałem z obawy, że gdy go dopuszczę do siebie, znowu wroci Kei. I Alex. I śmierć Victora. I to wszystko. - Więc co tym razem? - zapytał, a ja zaśmiałem się. - Koniec powieści - powiedziałem z szerokim uśmiechem. - W końcu się spotkają. w ich wspólnej kawiarni. Już mam wszystko wypisane. Tylko okładki potrzebuję - powiedziałem, a ten od razu wziął kartkę i ołówek i wy szkicował złączone ręce. Napisał na dole "tytuł", a na górze moje nazwisko, a gdy zatwierdziłem wszystko, powiedział, że będę miał za miesiąc. Uśmiechnąłem się do niego szeroko. Wyszedł, a ja pozbierałem wszystkie swoje rzeczy. Pożegnałem wszystkich, którzy wychodzili, po czym pożegnałem też i sprzątaczkę. Szkoda mi było tej kobiety, bo żebrała na ulicy. Zaproponowałem jej tutaj pracę, a gdy ta zgodziła się od razu - dałem jej od razu wypłatę z dodatkiem. I tak jakoś wyszła ze wszystkiego. I nie żałuję, bo cholera, ale nie znajdę w tym mieście lepszej woźnej. Wyszedłem i wsiadłem do samochodu. Puściłem sobie "Coma - Sto tysięcy jednakowych miast" i odjechałem spod wydawnictwa. Po drodze wyciągnąłem telefon i miałem zamiar zadzwonić do Keia, jednak odpuściłem sobie, a gdy zobaczyłem datę - uśmiechnąłem się szeroko i wjechałem do pierwszego jubilera, jakiego spotkałem i który, o dziwo był otwarty. Kupiłem to, co chciałem kupić i tak pojechałem do domu. Wszedłem po schodach, po czym otworzyłem drzwi i wszedłem do środka. - Hej kochanie - rzuciłem i ściągnąłem kurtkę, buty i spojrzałem do salonu, gdzie stał pięknie zastawiony stół i w ogóle wszystko. - Pamiętałeś? - zapytałem, unosząc brew, jednak szczerząc się jak cholera. |
| | | Haruhiro
| #318Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Sro Wrz 09, 2015 7:32 pm | |
| Poczekałem dosłownie kilka minut, a wtedy usłyszałem kroki za drzwiami, które zresztą zaraz się otworzyły. - Cześć. - odpowiedziałem, uśmiechając się. Zaczekałem aż Kashiro ściągnie buty i kurtkę, po czym podszedłem do niego i objąłem w pasie. - Przecież wiesz, że nawet gdybym chciał nie mógłbym zapomnieć. - powiedziałem, podnosząc wzrok na jego twarz. Uniosłem dłoń i z lekkim uśmiechem pogładziłem go delikatnie po policzku. - Mam nadzieję, że jesteś głodny. I... że nie jesteś zły za tą nagłą zmianę planów. Wcześniej się zgodziłem, a dopiero potem pomyślałem, dlatego tak... Ale wspólna kolacja na pewno będzie lepsza niż wyjście do baru. - powiedziałem, po czym pocałowałem go krótko i złapałem za rękę. - Chodź. - szepnąłem, chociaż wcale nie chciałem, żeby tak wyszło. Poprowadziłem Kashi'ego do salonu, gdzie popchnąłem go lekko w stronę krzesła. - Przyniosę resztę. - rzuciłem, idąc już do kuchni. Wyciągnąłem pizzę na duży talerz, wziąłem wino, korkociąg i ze wszystkim wróciłem do salonu, gdzie poza tym co przeniosłem było już wszystko, co potrzebne. Położyłem talerz na wolnym miejscu, po czym otworzyłem wino i nalałem do kieliszków. - Chciałem, żebyś był zadowolony, a pizza to nic powalającego i teraz głupio się czuję... ale mam nadzieję, że chociaż będzie dobra. - powiedziałem, ze skruszoną miną. Chyba po raz 1736283 zacznę od nowa czytać SP ;_; Poza tym, że Kashi jest zajebisty to jeszcze zajebistej muzyki słucha - babo, zmień go, bo się zakocham jeszcze bardziej, a to już będzie chore :c |
| | | SwagneS
| #319Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Sro Wrz 09, 2015 7:44 pm | |
| Kashiro
Westchnąłem głośno, a kiedy Kei podszedł do mnie i objął mnie - przytuliłem się do niego. - Oj jestem. I nie, w sumie też odechciało mi się tam iść, nie masz się czym przejmowac - powiedziałem z szerokim uśmiechem, patrząc na to wszystko. Naprawdę się postarał. I to tak specjalnie dla mnie. Czy ja mogę go kochać jeszcze bardziej? Poszedłem od razu za nim, a gdy ten poszedł do kuchni - ja wróciłem się do kurtki i wyciągnąłem małe, niebieskie pudełeczko. Wsadziłem je do spodni i usiadłem do stołu, kiedy Kei zaczął wszystko przynosić. Jednak kiedy ten nalał mi wino, zaśmiałem się cicho i pokręciłem głową. - Co ty pierdolisz... Wszystko to tak super wygląda. I w ogóle.. Widać, że się postarałeś. I... o matko, Kei. Skarbie, dziękuję - powiedziałem, łapiąc jego dłoń w swoje palce. Uśmiechnąłem się do niego miękko i cmoknąłem go w policzek, żeby chwilę potem sięgnąć do kieszeni spodni. - Wieeeesz... Dzisiaj mija sześć lat, kiedy się znamy - powiedziałem i wyciągnąłem telefon, żeby pokazać mu datę. - I chyba... Skoro już i tak zostaniemy tak zawsze razem i będziemy ze sobą aż do grobu...- urwałem znowu i wyciągnąłem pudełeczko, układając je ładnie w dłoni. - To chyba to nie będzie zbyt super, kiedy założymy to, co? - zapytałem i otworzyłem pudełeczko z dwoma obrączkami. Czarne, zawijane ze sobą jakby dwie, złote tasiemki, a gdzie nie było czerni, były wypełniane złotem. Uśmiechnąłem się do niego lekko, czzekając, czy je w ogóle weźmie. hah! Ja dzisiaj czytałam <3 Masz go kochać! Najmocniej na świecie, taki jest kochaaany! <3 A jak Kei dalej mi będzie kolacyjki Kashiemu robił to już w ogóle chyba się rozpłynę ;-; Powiem Ci jeszcze jedno: MAMY JUŻ RAZEM 103 STRONY <3 |
| | | Haruhiro
| #320Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Sro Wrz 09, 2015 8:29 pm | |
| - Nie dziękuj, kochanie. Akurat ty zasługujesz na wszystko, co najlepsze. - powiedziałem od razu. Taka prawda, no... Wszystko, co najlepsze i jeśli coś może być jeszcze lepsze niż lepsze to też. Kiedy złapał mnie za rękę, scisnalem lekko jego dłoń i uśmiechnąłem się, bo ładnie pocałował mnie w policzek. A chwilę później zdążyłem się wystarczyć, bo Kashi sięgnął do kieszeni. - Wystraszyłeś mnie, już myślałem, że chcesz mi coś dać. - mruknąłem i zaśmiałem się nerwowo. - Całe sześć lat, to już lepiej niż niejedno małżeństwo. - powiedziałem, spoglądając na niego z nawet nieukrywanym zachwytem. No bo... ja go kocham, tak po prostu, bez znaczenia, gdzie pracuje, gdzie mieszka, jak się ubiera, to wszystko nic nie znaczy. Kiedy zobaczyłem, jak Kashi wyciąga jakieś pudełeczko z kieszeni, spojrzałem w pierwszej kolejności na nie, a potem na twarz swojego faceta. - Nie, kurwa... - rzuciłem, gdy otworzył pudełeczko i mogłem zobaczyć dwie obrączki. Wyrwałem dłoń z jego uścisku i niezbyt wiedząc, co ze sobą zrobić, odwróciłem się i po prostu ruszyłem z miejsca, jednak kiedy podszedłem do drzwi - stanąłem. Postałem tak chwilę, której potrzebowałem, żeby wszystko sobie w głowie ułożyć, a czując, że łzy napływają mi do oczu, roześmiałem się i pokręciłem głową. Odwróciłem się i szybko podszedłem do Kashiro, po czym zarzuciłem mu ręce na szyję. - Są piękne, założymy Kashi, założymy. - powiedziałem, wciąż cicho się śmiejąc, chociaż akurat wtedy nie potrafiłem zrozumieć skąd ten śmiech, może nerwy, może szczęście. Mimo wszystko nie ruszyłem się nawet, a dalej go ściskałem. Właśnie to, że go kocham to chyba moje przekleństwo... :C Jezu, już tyle? KIEDY NASZA ROCZNICA? <3 |
| | | SwagneS
| #321Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Sro Wrz 09, 2015 9:03 pm | |
| Kashiro
W pierwszej chwili spojrzałem na niego, kiedy ten tak nagle wyrwał z miejsca i poszedł do drzwi. Spojrzałem na obrączki i westchnąłem głośno. Głupi pomysł? Ja nie rozumiem. Myślałem... Tak, wiem. Jestem idiotą. Jednak w pewnym momencie Kei odwrócił się i podszedł do mnie. Kiedy się do mnie przytulił, westchnąłem cicho i nawet go nie objąłem. - Nie, dobra, masz racę, idiotyzm - mruknąłem, zabrałem jego ręce od siebie i schowałem małe pudełeczko do kieszeni, a po chwili przemyślenia zabrałem je i włożyłem do kieszeni kurtki. Wróciłem do stołu, na raz wypiłem całe wino, nawet się nie odzywając zjadłem trzy kawałki pizzy, po czym zagryzłem wargę i dolałem sam sobie. Zabrałem kieliszek wina, po czym poszedłem do schodów, jednak w połowie się zatrzymałem. - Idę pisać - mruknąłem, po czym wszedłem i wręcz wbiegłem do swojego gabinetu. Usiadłem na wielkim fotelu, zarzuciłem nogi na stół, odpaliłem papierosa i patrzyłem na samego siebie, próbując nie przeklinać. No teraz na pewno nie będę pisać. Nie mam na to ani nerwów ani... siły. Ani niczego. - Jaki ty jesteś głupi - mruknąłem do samego siebie, paląc. Chyba setnica xDDDD |
| | | Haruhiro
| #322Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Sro Wrz 09, 2015 9:28 pm | |
| Kiedy Kashiro zabrał od siebie moje ręce, otworzyłem usta, chcąc powiedzieć coś sensownego, jednak żaden nawet najmniejszy dźwięk nie wydobył się z moich ust. - Ale... ale... - wydukałem ledwo, czując jak ściska mi się gardło. A może serce? Odwróciłem się tyłem do Kashiro i przyłożyłem dłoń do czoła, zaciskając powieki. Znowu zjebałem, tak? Po raz kurwa kolejny w swojej karierze, a raczej życiu coś spierdoliłem. I to nawet tak miło zapowiadający się wieczór. Kiedy usłyszałem krótkie "idę pisać" które równie dobrze mógł zastąpić "pierdolę tą twoją kolację" zagryzłem dolną wargę, starając się po prostu nie rozryczeć. Zresztą to mi zaczęło bardzo dobrze wychodzić. Postałem chwilę w miejscu, myśląc o tym, co zaszło, a w końcu poszedłem do łazienki, żeby przemyć twarz zimną wodą. Podniosłem wzrok na swoje lustrzane odbicie. - Pojeb. - mruknąłem cicho, krzywiąc się przy tym, jak gdyby samo patrzenie na siebie wywoływało u mnie obrzydzenie. Wyszedłem z łazienki, poszedłem do salonu po swój kieliszek, który zresztą od razu opróżniłem, po czym wziąłem butelkę, a z kuchni jeszcze tą drugą - pełną. Niewiele nad tym myśląc, wszedłem po schodach, a potem udałem się do gabinetu Kashiro. Bez słowa podszedłem do niego, postawiłem butelki i kieliszek na stole, po czym uklęknąłem przy swoim Kashim, a że nogi trzymał na stole, oparłem głowę o jego uda, może nawet trochę wyżej i przytuliłem się do niego. O tak, Kei, płaszczysz się przed nim kolejny raz. Znaczy się... jeszcze więcej picia! <3 |
| | | SwagneS
| #323Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Czw Wrz 10, 2015 4:14 pm | |
| Kashiro
Siedziałem przez chwilę, po czym otworzyłem laptopa. Włączyłem kolejną piosenkę Comy, w tym wypadku "Sto tysięcy jednakowych miast" i znowu rozłożyłem się na fotelu. Paliłem już chyba trzeciego papierosa pod rząd, zapijając każdy buch winem. Nie wiem, co się stało. Czemu on się nie ucieszył, tylko w pierwszej chwili chciał uciec? No przecież... To nic takiego, prawda? Albo to ja jestem idiotą. Znaleźliśmy się, następnego dnia zamieszkał u mnie, a po miesiącu chcę mu dać zobowiązanie na całe życie. Tak. To ja jestem idiotą. W pewnym momencie drzwi otworzyły się, a do środka wszedł Kei. Kiedy przytulił się do moich ud, zabrałem je ze stołu, nie chcąc, żeby mnie jakkolwiek dotykał, po czym zagryzłem obie wargi. - Idź stąd - powiedziałem tylko, po czym odwróciłem się do niego tyłem. Ma stąd wyjść. Zjebałem i nie chcę czuć się jeszcze bardziej winny. |
| | | Haruhiro
| #324Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Czw Wrz 10, 2015 4:36 pm | |
| Spodziewałem się czegoś innego niż to, co kazał mi zrobić Kashiro. Odwrócił się do mnie tyłem, a ja wciąż klęcząc na podłodze patrzyłem na jego plecy. - Ale Kashi... - szepnąłem, chociaż nie chciałem żeby tak wyszło, jednak przez nagle ściśnięte gardło inaczej się nie dało. - Dlaczego mi to robisz, co? I to jeszcze w takim dniu. Starałem się, chciałem żebyś był zadowolony i... jeszcze mocniej poczuł, że cię kocham. Myślałem... że ty też chciałeś, żeby było dobrze... te obrączki... - które zabrałeś - dodałem w myślach. - Chyba wolałem przeżywać ten dzień w samotności, wiesz? Bo teraz, kiedy w końcu jesteśmy razem... traktujesz mnie jak śmiecia. - kiedy wypowiadałem ostatnie słowa, nie udało mi się już powstrzymać łez i mimo, że chciałem wyjść, nagle straciłem wszystkie siły. Nie chciało mi się nawet z tej podłogi podnieść, więc tylko oparłem łokcie o kolana, a twarz ukryłem w dłoniach, starając się jakoś powstrzymać pieprzone łzy, które robiły ze mnie większą ciotę niż w rzeczywistości byłem. [/b][/b] |
| | | SwagneS
| #325Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi Czw Wrz 10, 2015 5:07 pm | |
| Kashiro
Spojrzałem za siebie, kiedy ten zaczął szeptać. No serio? Westchnąłem głośno i kiedy skończył gadać, odwróciłem się już normalnie i wcisnąłem nogi pomiędzy te jego, wynosząc stopy na drugą jego ciała. objąłem go ładnie, bo wydawało mi się, że zaraz się rozryczy. - Przestań - mruknąłem mu do ucha, gładząc go po włosach. - Staram się. Kupiłem te obrączki, a ty uciekłeś w pierwszym momencie, jakbym nie wiem, co ci dał - powiedziałem, po czym objąłem go ciaśniej. - To było okropne, wiesz? - dodałem po chwili, zamykając oczy, żeby zaraz się też nie poryczeć. - Traktuję cię jak śmiecia? - dopytałem, nie wiedząc, co innego mam powiedzieć. |
| | | Sponsored content
| #326Temat: Re: Stupid Pictures 4 ~ 2os, b.n, kontynuwacja, yaoi | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |