|
| Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] | |
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Monni
Liczba postów : 286 Join date : 09/07/2015
| | | | SwagneS
Liczba postów : 889 Join date : 09/07/2015 Age : 25
| #127Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Pią Lip 31, 2015 6:56 pm | |
| Spojrzałem na niego podejżliwie, kiedy tylko ten schylił się mi nad brzuchem. A gdy jeszcze wystawił język, chciałem się tak głośno roześmiać, jak nigdy. Ej, ale ja tylko... Nie? Dobra. Rób. Rób tak rób. Odchyliłem głowę do tyłu i z szerokim uśmiechem przymknąłem oczy. Jejku... Jak mi fajnie. - Żartowałem - mruknąłem i zaśmiałem się, po czym przyciągnąłem jego twarz do siebie i pocałowałem go delikatnie. - Ale mnie zaskoczyłeś - mruknąłem i zaśmiałem się i znowu go pocałowałem. Jeszcze raz. Swoją drogą... Tutaj pierwszy raz się całowaliśmy! O bosh, jak super! Nie no, ja się cieszę. Tyle wspomnień z zaledwie tygodnia, czy dwóch. I nawet mamy trzy zdjęcia Super. W sumie o ja mam jeszcze jego, więc cicho. Ale on w sumie moje też... Więc źle nie jest. |
| | | Monni
| #128Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Pią Lip 31, 2015 7:09 pm | |
| Wzruszyłem ramionami, kiedy ten stwierdził, że żartował. Wiedziałem o tym, ale chciałem mu zrobić na złość. Chociaż i tak mi chyba nie wyszło, sądząc po tym szerokim uśmiechu. Po chwili zostałem do niego przyciągnięty i pocałowany, co oczywiście z radością odwzajemniłem, opierając się dłońmi nad jego głową. W sumie przez chwilę zastanawiałem się, czy i jego nie namówić do zlizania czekoladowych lodów z mojego brzucha, ale .. jednak wolę, żeby jego język tam nie wędrował. Pójdę potem pod prysznic. Nagle zadzwonił mój telefon. Zdziwiony, odsunąłem się od Michaela i z niego zszedłem, wyciągając urządzenie. Mama? Niemożliwe... -Halo?-odebrałem. -Ali! Kochanie, jak się masz? Jesteśmy z tatą w Kanadzie, wiesz? Dzwonię, bo chcę ci powiedzieć, że będziemy u ciebie za cztery tygodnie równo! Cieszysz się, co?-zaświegotała tym swoim radosnym głosem. No nie mogłem powstrzymać szerokiego uśmiechu. Za bardzo się stęskniłem. -O boże, tak! Strasznie się cieszę! Już się nie mogę doczekać! I mam dla was niespodziankę, ucieszycie się-powiedziałem, szczęśliwy po pachy. -Oh, już chciałabym być z tobą. Ale jeszcze wytrzymasz, co? Kocham cię, muszę kończyć-powiedziała, a ja pokiwałem głową, chociaż i tak tego nie widziała. -Ja ciebie też kocham-zapewniłem i już się rozłączyła... ups, nie wspomniałem o rozbitej szybie. Trudno. Spojrzałem z uśmiechem na Michaela i niemal od razu się do niego przytuliłem. - Szykuj się na spotkanie z teściami!-zaśmiałem się |
| | | SwagneS
| #129Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Pią Lip 31, 2015 7:13 pm | |
| usiadłem sobie grzecznie i oparłem się plecami o ścianę, a kiedy zadzwonił telefon Alexa, spojrzałem na niego. Kiedy skończył gadać, przekręciłem głowę, ale ten zaraz się do mnie przytulił, więc momentalnie przytuliłem go mocniej do siebie. Aha. Super. Będę caaaały w czekoladowych lodach. Zajebiście. - Serio? Teściami? - zapytałem i uniosłem brew, po czym zaśmiałem się cicho, zagryzając wargę. - Jeszcze ślubu nie bierzemy, Aleex - rzuciłem i zaśmiałem się, całując go delikatnie, a kiedy sie odsunąłem - spojrzałem na swój brzuch. - No super - mruknąłem, wybuchnąłem śmiechem i śmiałem się tak z dobre pięć minut. Wszystko jego wina! |
| | | Monni
| #130Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Pią Lip 31, 2015 7:23 pm | |
| Uśmiechnąłem się jeszcze szerzej, gdy Mikey mnie do siebie przytulił. Nie obchodziło mnie, że jestem ubrudzony lodami, skoro i tak jesteśmy pół nadzy. Odsunąłem się, kiedy się odezwał i skrzywiłem nieco. No dziękuję ci bardzo, gburze. Pocałował mnie, ale to i tak nie dało nic a nic. Chociaż może troszeczkę, bo kocham, jak mnie całuje. -Oj, tak mi się tylko powiedziało. Psujesz moją radość, ty draniu. Pół roku ich nie widziałem, a ty narzekasz, że cię lodami brudzę-burknąłem i trzepnąłem go w ramię. Niech się cieszy, że ich pozna! Są przecież całkiem w porządku, a ja znam jego mamę i bardzo ją lubię, więc to nie fair. Zaciągnę go na to spotkanie, choćby się zapierał nogami i rękami, o! -Znów mam zlizać?-spytałem, ruszając brwiami. |
| | | SwagneS
| #131Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Pią Lip 31, 2015 7:27 pm | |
| Zaśmiałem się głośno i kiedy mnie trzepnął w ramię, jeszcze głośniej się śmiałem. - No weź - mruknąłem i pokiwałem brwiami. - Przecież też się cieszę, ale nie chcę ich poznawać... - mruknąłem, odwracając głowę. - Wiesz... To byłoby niezręczne - mruknąłem, a kiedy ten zapytał się, czy ma to zlizać, uniosłem brew. - Jak chcesz? - mruknąłem, wzruszyłem ramieniem i położyłem się na brzuchu, śmiejąc cicho. W sumie to fajnie. Nie muszę brać prysznica, c'nie? Nie no. Wezmę. Ale potem. Jak się nam lody skończą, albo jak Alex mi w ramionach zaśnie, co juz w sumie mu chyba w nawyk weszło. |
| | | Monni
| #132Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Pią Lip 31, 2015 7:33 pm | |
| Wywróciłem oczami i pokręciłem głową. -To wcale nie będzie niezręczne. Oni wiedzą, że jestem gejem. Tata pewnie powie "nareszcie jakiś mężczyzna w rodzinie" i poklepie cię po plecach, a mama zacznie cię ściskać i pytać, czym się żywisz, że masz takie duże mięśnie i jesteś wysoki. Wiesz, sama jest strasznie drobna. Ale oni naprawdę są w porządku. Polubią cię-zapewniłem, śmiejąc się pod nosem i pokręciłem głową na to wyobrażenie. Westchnąłem i zszedłem z mojego chłopaka, siadając obok. -Nie, starczy tego lizania-stwierdziłem i założyłem ręce na nagiej piersi. Przysunąłem do siebie kubełek z lodami i z powrotem zacząłem je jeść, chociaż trochę się rozpuściły. |
| | | SwagneS
| #133Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Pią Lip 31, 2015 7:50 pm | |
| Pokiwałem głową na jego słowa. - I właśnie dlatego będzie to niezręczne - powiedziałem, zaśmiałem się i wziąłem swój kubełek z lodami, który to położyłem sobie na brzuchu i tak też z niego jadłem. Nie no.. Trochę się juz z nich ciapa zrobiła, ale dobra. - Poza tym... Nie wiem, jacy oni są, no - mruknąłem i zagryzłem wargę. - A jak mnie twój ojciec zje? - dopytałem i podniosłem się do siadu. Przeciągnąłem się, zostawiając na chwilę kubełek lodów w spokoju. Jednak zaraz i tak znowu go jadłem, uśmiechając się delikatnie. Dobre lody w dobrym towarzystwie. Kto mi powie, że to nie jest fajne? |
| | | Monni
| #134Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Sob Sie 01, 2015 8:55 am | |
| Zaśmiałem się i pokręciłem stanowczo głową. -Nie będzie, Mikey. Zaufaj mi-poprosiłem i przysunąłem się kawałek do niego, żeby pocałować w brudny policzek. Westchnąłem głośno, bo ten wciąż narzekał i narzekał. Z przylepy kochasia zrobiła się zrzęda maruda. -Mój tata cię nie zje. Po moich poprzednich facetach, którzy byli do kitu, ciebie pokochają od razu, przysięgam-zapewniłem, kładąc rękę na sercu. -A teraz chyba pójdę pod prysznic, bo cały się lepię. Jeśli też chcesz, to wiesz gdzie jest druga łazienka-powiedziałem z uśmiechem i cmoknąłem go jeszcze po czym zszedłem na dół, wcześniej biorąc jeszcze te rozpuszczone lody, które wsadziłem do zamrażarki. Potem wziąłem czyste bokserki i poszedłem się umyć. |
| | | SwagneS
| #135Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Sob Sie 01, 2015 9:57 am | |
| Spojrzałem na niego i zaśmiałem sie, kiedy dostałem całusa w policzek. Zaraz jednak pokręciłem głową. - Alex, ja ci ufam - zapewniłem i zaśmiałem się cicho. Jak niby miałbym mu nie ufać? Bez tego w ogóle nie ma związku, nie? - Pewnie - mruknąłem, a kiedy ten wyszedł, zabierając lody, sam wstałem i zabrałem świeże bokserki ze swojej torby w salonie. Wszedłem do pokoju Alexa, gdzie to rozejrzałem się dookoła. Dalej wszystko w takim samym, sterylnym porządku. Wszedłem do łazienki, po czym zacząłem lać wodę do wanny. Usiadłem na jej brzegu i zacząłęm się przyglądać, co chwila unoszącej się tafli wody. No to teraz tylko się ładnie umyć i od razu spać. |
| | | Monni
| #136Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Sob Sie 01, 2015 11:20 am | |
| Rozebrałem się i wszedłem pod prysznic, włączając ciepłą wodę. Uczucie, że właśnie spływają ze mnie lody było bardzo zabawne, ale kiedy się już umyłem, stwierdziłem, że lepiej być czystym niż lepiacym. Wysuszyłem siebie wraz z włosami i włożyłem na siebie czyste bokserki. Umyłem zęby i poszedłem na strych. Mikey jeszcze się kąpał, więc położyłem się pod kołdrą i postanowiłem na niego zaczekać. W między czasie wyjąłem telefon i zacząłem przeglądać nasze zdjęcia. Przy czym doszedłem do wniosku, że te dni z Michaelem były o wiele lepsze niż cały czas z moimi poprzednimi chłopakami razem wzięty. Strasznie się cieszyłem, że to właśnie na mnie zwrócił uwagę pierwszego dnia. Gdyby nie to, pewnie nie byłoby teraz tak cudownie. |
| | | SwagneS
| #137Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Sob Sie 01, 2015 11:28 am | |
| Westchnąłem cicho, siedząc w wannie. Leżałem tak z dziesięć minut, po czym umyłem się cały z lodów. Wyszedłem i wytarłem się. Potem tylko dosuszyć ręcznikiem włosy. Ubrałem świeże bokserki, a potem zabrałem swoje stare ciuchy i położyłem je na swojej torbie. Wróciłem na górę, a potem znowu na strych. Tam też zauważyłem, że Alex już leży pod kołdrą, bawiąc się telefonem. Podszedłem do niego i usiadłem na brzegu materaca. - Co patrzysz? - zapytałem z miekkim uśmiechem, odwracając się do niego tylko głową. Zaraz jednak położyłem się na brzuchu obok niego i sam zajrzałem sobie do telefonu mojego faceta. Aha.... Zdjęcia? Spokojnie, kochanie. Ich to jeszcze więcej będzie, aż ci sie odechce. |
| | | Monni
| #138Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Nie Sie 02, 2015 9:23 am | |
| Uśmiechnąłem się sam do siebie, gdy usłyszałem kroki. Już po chwili Michaela siedział obok mnie, gotowy do spania i patrzył mi w telefon. Ale nie przestałem przeglądać zdjęć. -Moją galerię patrzę-odpowiedziałem, wciąż przesuwając palcem. Zdjęcia z Mikey'm już przeszły dalej, teraz oglądaliśmy moje widoki z wakacji, które spędziłem z rodzicami we Włoszech. A potem pokazało się zdjęcie, które myślałem, że już dawno usunąłem. Oh, to mój były chłopak sprzed Daniela, witam. Przyjrzałem się jego śpiącej twarzy. Nigdy nie chciał sobie ze mną robić zdjęć, więc zrobiłem mu jedno jak spał. Jak tak się patrzę, to był zdecydowanie inny niż Michael. Szatyn, chudzielec i w dodatku z 1.90. Do mojego Mikey'go przynajmniej mogę się przytulać. Wzruszyłem ramionami i skasowałem zdjęcie. Po co mi on na telefonie? |
| | | SwagneS
| #139Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Nie Sie 02, 2015 11:16 am | |
| Zaśmiałem się cicho, po czym pokiwałem głową. Oparłem się ramieniem o poduszkę, za głową Alexa, po czym na ręce oparłem sobie głowę. Położyłem drugą dłoń na jego klatce piersiowej i uśmiechnąłem się delikatnie, gładząc go, gdy tylko ten przesuwał zdjęcia. I to różne. Ale kiedy przesunął na jakiegoś faceta, uniosłem brew. - Kto to? - zapytałem. W sumie to się domyśliłem, że jakiś jego były, czy coś w tym rodzaju, ale no... Ale no. Usunął. Tym lepiej. zabrałem się i położyłem obok Alexa, przytulając twarz do poduszki. No i co ja mam z moim Alexem zrobić, co? Leży sobie, obok dosłownie, w samych bokserkach i... I weź tutaj człowieku zaśnij. A jak się jeszcze tulić będzie, to ja będę miał problem! I to wcale wtedy nie będzie zabawne, no. |
| | | Monni
| #140Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Nie Sie 02, 2015 5:19 pm | |
| Uśmiechnąłem się znowu, bo poczułem, jak Michael przerzucił mi rękę przez klatkę piersiową. Kiedy zapytał, kim była osoba na zdjęciu, wzruszyłem ramionami. -Sean. Chodziliśmy ze sobą rok temu, ale zerwaliśmy, bo... w sumie nie pamiętam czemu-stwierdziłem i zacząłem znowu przerzucać zdjęcia, aż nagle trafiłem na jedno, gdzie była moja mama i tata. Uśmiechnąłem się i pokazałem telefon Michaelowi. -A to moi rodzice. Bardzo groźni?-zaśmiałem się pod nosem. Oboje się uśmiechali, a tata miał na sobie jeszcze słomiany kapelusz, który przywiózł z Meksyku. Potem odłożyłem komórkę na bok i położyłem się przy boku mojego chłopaka i okryłem go kołdrą, bo jeszcze zmarznie. -Idziemy spać?-spytałem, przytulając się bardziej. Nie chciało mi się iść do szkoły, ale na szczęście był czwartek, więc jeszcze tylko dwa dni i jesteśmy wolni. A w piątek mieliśmy iść do klubu jak pamiętam.
|
| | | SwagneS
| #141Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Nie Sie 02, 2015 6:18 pm | |
| Pokiwałem głową. Sean. Dobra, musze zapamiętać. To ile on miał tych byłych, co? Tak sobie myślę... W sumie znam tylko dwóch, w tym ten jeden jest ostro psychiczny. Kiedy przesunął na zdjęcie, gdzie stał ze swoimi rodzicami. Wszyscy tak ładnie uśmiechnięci. - Taaak... Prawdziwi przestępcy! - powiedziałem, udając głos pięciolatka, po czym, żeby pokazać, jak to strasznie się boję - nasunąłem kołdrę aż pod nos. - Będę miał koszmary - powiedziałem i zaśmiałem się, zrzucając z siebie kołdrę. Zaraz jednak Alex i tak mnie nia okrył i przytulił się. Za to ja ładnie narzuciłem na swojego faceta większośc kołdry i objąłem go ładnie ramieniem, kiedy to tak ładnie się do mnie przysunął. - A jesteś zmęczony? - zapytałem i uniosłem brew do góry, po czym drugą ręką posmyrałem go po policzku. Moje maleństwo. |
| | | Monni
| | | | SwagneS
| #143Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Nie Sie 02, 2015 7:10 pm | |
| Uniosłem brew, a kiedy powiedział, że mam mu powiedzieć o swoich byłych, wzruszyłem ramieniem. - No to był.... Frank, z którym byłem trzy miesiące. Garry, z którym byłem siedem i Nathan, bo z nim byłem półtora roku - uśmiechnąłem się. - Ogólnie to... Nie za wiele pamiętam. Frank był starszy, Garry w naszym wieku, a Nathan młodszy o rok. Z Frankiem pierwszy raz do łóżka poszedłem - powiedziałem i zaśmiałem się. Potem dwa dni chodzić nie mogłem. Było przynajmniej śmiesznie. No to był jeszcze czas, kiedy aż tak nie rosłem i w ogóle byłem jak Alex. Ale cicho. - Za to Nathan... Był w sumie prawie taki, jak ty. Tylko miał blond włosy. No i z tą różnicą, że był bardzo popularny i lubiany. Jakoś tak... Przyciągał ludzi do siebie - uśmiechnąłem się delikatnie i złapałem jego rękę, którą to kręcił kółka na mojej klatce. Zacząłem się bawić jego palcami. - Ale jego ojciec pił. Kiedyś miesiąc mieszkał u mnie, bo bał się wrócić do domu. Wiesz... gdybym dalej w Anglii mieszkał pewnie dalej bylibyśmy razem - mruknąłem i odwróciłem się na bok, przytulając się do Alexa. - Ale nic sobie nie myśl. Z tobą jest jeszcze lepiej, bo przynajmniej się nie obrażasz za wszystko - rzuciłem, zaśmiałem sie i pocałowałem go pierw w czoło, potem w nosek i w końcu w usta. Moje kochanie! |
| | | Monni
| #144Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Nie Sie 02, 2015 7:33 pm | |
| Słuchałem jego opowieści uważnie i co jakiś czas kiwałem głową. Naprawdę się nie spodziewałem, ale kiedy usłyszałem, że Nathan był taki sam jak ja i że rozstali się tylko z powodu wyprowadzki Michaela... to ukuło mnie lekko w serduchu. Bo to takie... dziwne uczucie. Szybko się oczywiście skarciłem za takie myśli, bo to byłoby wprost niemożliwe, żebym był dla Mikey'go tylko lekarstwem po tym całym Nathanie. Ciekawe, co by było, gdyby się znowu spotkali... Zaśmiałem się na słowa Michaela, które wyrwały mnie z zamyśleń i pokiwałem głową. -Mi z tobą też jest lepiej-powiedziałem łagodnym głosem i podniosłem się na łokciach, żeby pocałować mojego chłopaka na dobranoc. -Zgasisz światło?-poprosiłem ładnie mrugając oczami, żeby go przekonać do wstania. Teraz już jestem zmęczony. |
| | | SwagneS
| #145Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Nie Sie 02, 2015 7:43 pm | |
| Pokiwałem głową na jego słowa. Ja wiem. Przecież chyba jestem lepszy od psychola - Daniela, nie? Kiedy zapytał, czy zgaszę światło, pokręciłem głową. - Jeszcze nie - mruknąłem cicho i zniżyłem się lekko, żeby pocałować go. To, że ten dał mi całusa to wcale nie oznacza, że mi starczy, no! Położyłem dłoń na jego policzku, po czym przysunąłem sie do niego bliżej, żeby nasze klatki piersiowe się stykały. I przez to, że co jakiś czas podnosiłem się i znowu opuszczałem, manewrując jego ustami, ocierały się o siebie. Dopiero, kiedy nie mogłem złapać oddechu - puściłem go na moment i z uśmiechem popatrzyłem na te jego ładne oczka. Skarb mój. Wstałem powoli i podszedłem do włącznika. Zaraz zrobiło się ciemno, a ja wróciłem do materaca i wlazłem po kołdrę, przytulajac do siebie mojego faceta. - Dobranoc, skarbie - mruknąłem cicho i pocałowałem go w czubek głowy. Tsa... I jutro do szkoły. |
| | | Monni
| #146Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Nie Sie 02, 2015 10:03 pm | |
| Spojrzałem na niego zdziwionym wzrokiem, ale dobrze już go znałem i po chwili zrozumiałem, na co ta przylepka ma ochotę. No i się ziściło, bo już zaraz czułem jego boskie usta na moich, a uczucie było tak cudowne, że niemal od razu westchnąłem z przyjemności. Rękami objąłem jego twarz i przyciągnąłem bliżej siebie, przekręcając głowę i pogłębiłem ten pocałunek. Moje kochanie w końcu się ode mnie odsunęło i wstał, aby wyłączyć światło, a ja leżałem i łapałem oddech, jak po wszystkich naszych pocałunkach. Po chwili ogarnęła nas totalna ciemność, ale szybko dołączył do mnie Mikey, do którego się od razu przytuliłem. -Dobranoc, kochany-odpowiedziałem mu i musnąłem jeszcze jego zarys szczęki ustami. |
| | | SwagneS
| #147Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Nie Sie 02, 2015 10:21 pm | |
| Kiedy rano wstałem - ta mała przylepa leżała na mnie i to jeszcze tak, że nie miałem jak się ruszyć. Jednak po pięciu minutach wymyśliłem sposób i ściągnąłem Alexa z siebie, żeby zrobić mu piękne śniadanko, a, że dziwnym trafem obudziłem się o piątej - miałem w cholerę dużo czasu. Zszedłem na dół, po czym zabrałem się za robienie naleśników. Trzy dla niego, trzy dla mnie, ustawiłem to wszystko ładnie na tacy, potem zrobiłem nam po kakao, dla siebie dodatkowo kawę i... chciałem zapalić. Ale nie miałem paczki swojej. Całą torbę przekopałem.. Ten mały musiał mi wyciągnąc! Nosz co za człowiek. Ubrałem na szybko spodnie i t-shirt, po czym założyłem buty i zabrałem pieniądze. Poszedłem do sklepu, gdzie to kupiłem swoje ulubione papierosy i paląc wróciłem do mieszkania. Po drodze jeszcze zauważyłem babkę, która już o szóstej rozłożyła się z truskawkami, więc wziąłem pół kilo. Oczywiście, gdy byłem już w środku - nie paliłem. Wziąłem nutellę i podgrzałem ją lekko, żeby potem wylać na naleśniki. obok obrane truskawki i tak też polazłem do mojego misia. Położyłem to wszystko za materacem, żeby nie zauważył, po czym tknąłem go w policzek. - Ej, mały, wstawaj - rzuciłem i pocałowałem go lekko na pobudkę. |
| | | Monni
| #148Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Pon Sie 03, 2015 10:02 am | |
| Mruknąłem cicho i przekręciłem się na bok, próbując spać dalej. Jednak po chwili poczułem, jak ktoś mnie całuje i oczywiście był to Mikey. Niechętnie otworzyłem oczy i spojrzałem na niego nieco naburmuszony. -Znowu paliłeś, duży-mruknąłem smutno i zakryłem się kołdrą. Ale pomyślałem sobie, że skoro jest ubrany i mnie budzi, to znaczy, że... -Zrobiłeś naleśniki? Ło, skąd wytrzasnąłeś truskawki w listopadzie?-zaśmiałem się i podniosłem do siadu, całując bruneta w policzek. Nie w usta, bo palił. Nawet jak mu zabieram te głupie papierosy to i tak ma inne. To nie ma końca, uh. |
| | | SwagneS
| #149Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Pon Sie 03, 2015 10:35 am | |
| Zapomniałam, że to listopad jest XDDDDDDD - A ty mi zabrałeś papierosy - mruknałem, ściągnąłem brwi i westchnąłem cicho. Jednak zaraz i tak zaśmiałem się lekko, widząc, że temu się śniadanie podoba. - Jakaś babka miała na rynku. Nie wiem skąd - rzuciłem, podrapałem się z tyłu głowy i zaraz dostałem całusa w policzek, więc z szerokim uśmiechem wziąłem do ręki kawę. Umumum. Swoją drogą Alec przesadza. Raz mówi, że okay, że jemu to nie przeszkadza, a potem sam się czepia. No to co? Mam go znowu pytać za każdym razem, czy udawać przy nim, że rzucam, czy co? No przecież ja nie wytrzymam bez nikotyny! Tyle razy rzucałem i jakoś nigdy nic z tego nie wychodziło, więc niech on mi tutaj nie gada, że ja niby jakiś zły jestem i straszny, bo palę. |
| | | Monni
| #150Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] Pon Sie 03, 2015 11:10 am | |
| Ta babka to czarownica jakaś XDDDD Westchnąłem cicho i pokiwałem głową. -Tak, przepraszam. Martwie się, Mikey. Nie chcę, żebyś palił-mruknąłem pod nosem i podkuliłem kolana pod brodę, biorąc do ręki kakao, które moje kochanie dla mnie zrobiło. Napiłem się i zaśmiałem na słowa Michaela. -Tak, ta kobieta zawsze ma truskawki-przytaknąłem i pokręciłem głową w niedowierzaniu. Babka była niesamowita. Odłożyłem kubek i wziąłem talerz z naleśnikami. Ukroiłem kawałek i już wiedziałem, że będą pyszne. Włożyłem go sobie do ust i aż jęknąłem z przyjemności. -Matko, jakie to jest dobre!-westchnąłem i zjadłem jeszcze jeden kawałek. Michael będzie od dzisiaj moim niewolnikiem od całowania i gotowania. |
| | | Sponsored content
| #151Temat: Re: Why I Can't Hear You? [ 웃♥웃 | 2os. | b.n ] | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |